WAAROM TAKT DE BESTE KEUZE IS VOOR JOU.

Leertraject

Werken bij Takt gaat niet alleen om geld verdienen. De bedrijven waar Takt studenten plaatst, zijn allemaal bereid om studenten kennis, ervaring en verantwoordelijkheid te bieden. Bij Takt geven we jou als student de ruimte om dit met beide handen aan te pakken.

Zekerheid

Bij Takt hoef je niet onzeker te zijn of je komende week wel of niet kan werken. De projecten die wij aanpakken zijn vaak voor een langere termijn, waarbij je een band opbouwt met het bedrijf waar je werkt. Je spreekt samen met je werkgever werktijden en locaties af, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent.

Betrokkenheid

Takt bemoeit zich persoonlijk met het werk dat jij toegewezen krijgt van jouw opdrachtgever en is altijd samen met jou aan het kijken naar manieren om jouw baan leuker, uitdagender en efficienter te maken.

Beloning

Net als vele studenten vind jij ervaring belangrijk, maar je zou niet voor niets werken. Gelukkig hoeft dat bij Takt ook niet. Het is een mooie mogelijkheid om naast je CV ook je bankrekening aan te vullen.

Bijbaan nodig?


Overtuigd en op zoek naar een uitdagende baan? Of heb je vragen over Takt en wat we voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder je gegevens en dan zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

    Ik heb al (enigszins) skills in:
    AutoCADAutodesk RevitRhino 3DSD SolidworksMatlabPython