WAAROM TAKT DE BESTE KEUZE IS VOOR U EN UW BEDRIJF.

Top Team

Takt is nauw verbonden met de TU Delft. Alle werknemers van Takt zijn slimme, gemotiveerde en leergierige studenten die weten wat het betekent om verantwoordelijkheid te nemen en professioneel te werk te gaan.

Persoonlijk

Omdat we een klein gespecialiseerd bedrijf zijn houden we veel contact met bedrijf en student. De studenten die we uitzenden kennen we persoonlijk en zo staan we dus ook garant voor de kwaliteit van onze uitzendkrachten.

Gepast tarief

Al onze technische studenten kosten een fractie van dure zzp’ers en reguliere uitzendkrachten. Daar kan geen uitzendbureau tegen op.

Flexibel

Over een week iemand nodig? Doordat we zelf met twee benen in het studentenleven staan hebben we een groot bereik. We zullen altijd iemand vinden die aansluit bij uw wensen.

Ontdek wat voor bedrijven wij hebben geholpen

Energieneutrale bouw

8901734erfa9501d4

De studenten die voor dit soort bedrijven werken, helpen over het algemeen mee met de documentatie en het archiveren van onderzoeken naar asbest (aan land, maar ook offshore).


Zij zitten niet altijd op het kantoor, maar staan ook open om soms mee te gaan naar een locatie waar deze onderzoeken worden gedaan. Het praktische aan onze studenten is dat er affiniteit met technische onderwerpen is, waardoor zij niet bang zijn voor een uitdaging.

Ingenieursbureau

eng_tabl_001

Bedrijven die een extra dosis uitdaging hebben voor werkstudenten zijn bij ons aan het goede adres. Voor ingenieursbureaus waar studenten hun kennis en analytisch denkvermogen toe mogen passen bieden we een selectie aan van studenten waarvan we weten dat het goedkomt.


Studenten die werken bij ingenieursbureaus worden vaak op projectwerk gezet. Deze studenten werken in een team met een eigen takenpakket.

Vastgoedbeheer

hbh_tabl_001

Voor allerlei klussen zijn de studenten van Takt inzetbaar. Zo is er ook een opdracht geweest waar studenten de taak kregen om een portefeuille aan vastgoed te beheren. Zij kregen de verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van de status van de panden. Dit deden ze zelfstandig door periodiek verslag uit te brengen.


Asbestsanering

maritime_corp

De studenten die voor de asbestsanering werken, helpen over het algemeen mee met de documentatie en het archiveren van onderzoeken naar asbest (aan land, maar ook offshore).


Zij zitten niet altijd op het kantoor, maar staan ook open om soms mee te gaan naar een locatie waar deze onderzoeken worden gedaan. Het praktische aan onze studenten is dat er affiniteit met technische onderwerpen is, waardoor zij niet bang zijn voor een uitdaging.

Consultancy

cons_tabl_001

Studenten die via Takt zijn uitgezonden in de consultancy zijn voornamelijk bezig als junior consultant. In deze functie zit een stukje risicomanagement en replenishment maar bijvoorbeeld DTP (DesktopPublishing) werkzaamheden.


Studenten die we als consultant uitzenden zijn verder in hun studie en beheersen bepaalde kwaliteiten waar we zeker van zijn. Op deze manier kunnen wij als Takt studenten leveren die een toevoeging zijn in een team van het bedrijf.

Onderwijs

edu_tabl_001

Ook in het onderwijs zijn er studenten nodig wanneer er snel werk opgepakt moet worden. Deze studenten zorgen er dan ook voor dat er bepaalde administratieve taken, maar ook controlerende taken worden uitgevoerd. Er is dan ook de zekerheid dat dat de studenten beschikken over een bepaalde zelfstandigheid, waardoor u geen omkijken heeft.


Zoals reeds gezegd kan het dus voorkomen dat u ineens uren heeft die opgevuld moeten worden. Door het brede netwerk kunnen wij hier vaak binnen één werkdag al antwoord op.

Interesse?

Mocht u benieuwd zijn of nieuwsgierig geworden wat wij bij Takt kunnen betekenen voor uw bedrijf, neem dan vooral contact met ons op! We kunnen dan samen nadenken over een toevoeging bij uw bedrijf.


Ook kunt u kijken bij Vacatures om daar te zien hoe wij bedrijven op dit moment aan het helpen zijn.

Snelle offerte aanvraag

Beschrijf hiernaast kort de specifieke opdracht en wij komen snel met een passend aanbod. Wanneer u geen specifieke opdracht heeft kunt u dit ook laten weten en kunnen we samen verder denken.