Takt, het studentenuitzendbureau waar student en bedrijf het meeste uit elkaar halen.Ik ben student Namens een bedrijf

Takt is hét studenten uitzendbureau dat voor zowel student als bedrijf de ideale uitkomst biedt!

Find Out About Us
STUDENT ZOEKT BEDRIJF

Wil jij als student een bijbaan die je uitdaagt om je kennis en intelligentie te gebruiken? Wil jij voor een langere termijn bij een betrokken werkgever werken zowel op locatie als thuis? Voel jij je prettig als er van je verwacht wordt om mee te denken met het bedrijf waar je werkt?
Dan ben jij bij Takt aan het juiste adres! Geef je als student op en Takt zal je zo snel mogelijk koppelen aan een bedrijf dat het best bij jou past.

Read Our Blog
BEDRIJF ZOEKT WERKSTUDENT

Bent u op zoek naar een intelligente studenten die met u mee denken? Een flexibele werkkracht die niet onder doet voor een vaste werkstudent? Werkt u graag samen met studenten die niet bang zijn om meer te doen en een alternatieve (slimmere) oplossing te vinden?
Wij selecteren studenten die het beste aan uw behoeftes voldoen en het beste bij u passen! Met een breed scala aan studenten kunnen we voor elke klus de perfecte student vinden.

Team Takt
TEAM TAKT ZOEKT JOU

Takt wordt geleid door een drietal jonge ondernemers die zelf in hun laatste fase van hun masteropleiding verkeren. Op deze manier staan ze nog met één been in de studentenwereld maar bezitten ze ook genoeg kennis om te weten welke student bij welk bedrijf past. Benieuwd wie deze jongens zijn? Kijk dan op onze Team Takt pagina.